Σελίδες

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΑΜΑΚΗ

                                                                                         Θεσσαλονίκη  24-9-16
             
     Ίσως πρώτη φορά στην εκκλησιαστική ιστορία, εμφανίζεται ένας αντίχριστος με τόσο καλά καμουφλαρισμένο πρόσωπο, ώστε να ξεγελάει με την σούπερ ορθόδοξη και μεγάλη θεολογική επιστήμη του, τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τους μαθητές του, που επί 38 χρόνια τον πίστευαν χωρίς αμφισβήτηση, παρόλο που μπροστά τους ο Σιαμάκης έπραξε και δίδασκε σκληρότητα κι εγκληματικότητα αξιόποινη.            
Ο Κωνσταντίνος Σιαμάκης που σαν φιλόλογος και ερευνητής των αρχαίων κειμένων έχει διαπρέψει, ασχολείται εν πολλοίς και με βιβλικές μελέτες, και έχει γράψει κατά καιρούς και άρθρα πύρινα αντιαιρετικά, εναντίον των παπών και παπικών, προτεσταντών, μαρτύρων του Ιεχωβά, και εναντίον πολλών διάσημων αθέων, και τα δημοσιεύει εκτός από μορφή βιβλίων, και σε ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο (www.philologus.gr). Εμφανίζεται έτσι στην κοινή γνώμη ως υπερασπιστής του Θεού και της Βίβλου και της Ορθοδοξίας, ο απατεώνας!
Παρακάτω παραθέτω τμήμα της επιστολής που έστειλα στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, για παραπομπή του προς απολογία, κι ακολούθως αν δεν μετανοήσει, κάνω έκκληση στους επισκόπους ν’ αφοριστεί, για να σωθούν οι άνθρωποι που επηρεάζει και διδάσκει.
Παράλληλα μιλάω με τους εδώ επισκόπους ενημερώνοντας για την δράση αυτού του αντίχριστου. Και περιμένω την κινητοποίηση των επισκόπων.

Τμήμα της επιστολής που έστειλα στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος

 Για να καταλάβετε την σκληρότητα του δασκάλου και το αντιχριστιανικό του πνεύμα, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα των οποίων βιώνουν σήμερα αρκετοί μαθητές του, και την διάλυση οικογενειών και την συκοφαντία μαθητών χρησιμοποιώντας απίστευτα ψέμματα, όπως άλλωστε αρμόζει στην ώρα και στην εξουσία του διαβόλου που μοναδικό του όπλο είναι το ψέμμα και η ψευδής διδασκαλία των αντιχρίστων σαν τον Σιαμάκη, όπως πρόβλεψε ο Κύριός μας (Ιω 8,44), παραθέτω παρακάτω δείγματα της ύβρεως, της ειρωνείας και της καύχησης του Σιαμάκη όπως τα εκφράζει στις Μελέτες του που εκδίδει και δημοσιεύει και στην ιστοσελίδα του : www.philologus.gr

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Μελέτες 10, www.philologus.gr/7/85-2012-01-04-23-20-00/239-2011-09-17-16-55-27
Για τον Παλαμά και τους μοντέρνους ειδωλολάτρες:
«το “αρχαίο πνεύμα αθάνατο”, όπως το είπε κι ο παγανιστής και πολύ αντιχριστιανός Κώστας Παλαμάς, ήταν πολύ φρενοβλαβές».
            «οι αρχαίοι μας ειδωλολάτρες … κι έπειτα ο Παλαμάς και οι σημερινοί νεόκοποι ειδωλολάτρες … φαίνεται δε η ανόθευτη φρενοβλάβειά τους, … ατόφια φρενοβλάβεια, οικολογική».
            «Θα μάθουν από μένα οι σημερινοί νομιμοποιημένοι νεόκοποι ειδωλολάτρες ότι μπορούν να είναι και κίναιδοι κι αρσενοκοίτες κι επαμφοτερίζοντες (μπινέδες)»
«Θα μάθουν πολλά οι αγράμματοι κι αστοιχείωτοι και καθυστερημένοι αυτοί βλάκες».
      «…μοχθηροί σκοταδισταί με ψυχικές διαστροφές. δικές τους σκοταδιστικές πρακτικές τις αποδίδουν σ̉ εκείνους που φθονούν οι άρρωστοι! ψυχοπαθείς άνθρωποι. τέτοιους τους κάνει η νεόκοπη ειδωλολατρία τους».
«Θα μάθουν οι ηλίθιοι από δω και πέρα».
Για τον φιλόσοφο Σωκράτη:
«…του οποίου ο θάνατος ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κολομπαράδων. … πολύ φιλόσοφος ο κοπρίτης».
        Για τους χριστιανούς σε σχέση με τους ειδωλολάτρες:
«Θα μάθουν πολλά και οι δικοί μας Χριστιανοί, επειδή το θηρίο της ειδωλολατρίας δεν θα είναι πια μόνο ένα νεκρό και κρύο πέτρινο ξεβράκωτο άγαλμα, αλλά μια ύαινα που θα γρυλίζει, θ̉ απειλεί, θα κοπρίζει, θα βρομοκοπάει σκατίλα και πτωμαΐλα».
        «…οι Χριστιανοί άρχισαν να παιχνιδίζουν με τ̉ άπλυτα βρακιά των ακινδύνων ειδωλολατρών, … πήραν και φόρεσαν όλα τα σκατωμένα άπλυτά τους, τη “φιλοσοφία” τους, την βρόμικη κουλτούρα τους, κι άρχισαν να κορδώνωνται που έτρωγαν τα σκατά τους, κι έγιναν σιχαμερά γουρούνια. κι έτσι είχαμε το φρικιαστικό φαινόμενο, τον πιο φανατικό δήθεν Χριστιανό αυτοκράτορα, τον δογματικώτατο και θεολογικώτατο Ιουστινιανό, να τον σέρνει από τη μύτη του η αβάφτιστη γυναίκα του Θεοδώρα, μια ειδωλολάτρισσα πόρνη του τσίρκου, που το νούμερό της ήταν να παρουσιάζει στο κοινό ευρηματικές ανώμαλες πορνικές συνουσίες». 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ, Μελέτες 7, www.philologus.gr/7/86-2010-01-01-01-26-25/205-2011-09-07-20-13-13 
Για τις καλές τέχνες και τους καλλιτέχνες:
«οι καλές τέχνες τρέφουν τη φιλαυτία και την εγωπάθεια των ανθρώπων και τους αποκτηνώνουν. είναι το άλλοθι της απανθρωπίας και της κτηνωδίας».
«Οι καλλιτέχνες κάθε είδους… είναι τα πιο βρόμικα διεφθαρμένα διεστραμμένα αλαζονικά ανισόρροπα ανώμαλα μολυσματικά και φθοροποιά υποκείμενα».
«οι καλές τέχνες … όπως εννοούνται συνήθως, είναι μόνο διαστροφή και κτηνωδία».
Για την νεολαία που έχει τ’ ακουστικά στ’ αυτιά της: «θρονιάζονται σαν κοπρόσκυλα», «μουσικόφιλα γουρούνια».

ΤΑ 8 ΠΟΝΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ, Μελέτες 10, www.philologus.gr/4/68-2010-01-01-01-22-30/237-2011-09-17-16-37-35
Για τον διάσημο φυσικό Χώκιν:
«βρήκαν έναν παράλυτο και ξεμωραμένο άγγλο, κακοήθη … και τον έχρισαν κορυφή της επιστήμης της φυσικής, μόνο και μόνο επειδή ανάμεσα στα αξιολύπητα σάλια του τους γρυλίζει ότι “Δεν υπάρχει θεός”. Ομαδική παράκρουσι φρενών».
Για τον εαυτό του : «δεν είμαι μελλοντολόγος. είμαι παροντολόγος ο όποιος βλέπω άθελά μου την επώαση της φρενοβλαβείας στους εγκεφάλους που κανείς δεν περιμένει».

ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΘΟΡΑΣ, Μελέτες 8, www.philologus.gr/1/44----1450--600-x/222-2011-09-14-15-29-50
Για το θέατρο:
«η δεύτερη τροφή του χυδαίου όχλου μετά τον άρτο».
Για την αρχαία Αθήνα:
«Οι ποιηταί λοιπόν και οι φιλόσοφοι χρειάστηκαν 100 χρόνια… για να μεταβάλουν την αθηναϊκή κοινωνία…σε μια βρόμικη κι ανώμαλη κοινωνία διεστραμμένων τυράννων και σάπιων και μολυσματικών ανθρώπων…διότι κάθε άνθρωπος στο τέλος των 100 τέτοιων όταν είναι διεφθαρμένος γιος και έγγονος διεφθαρμένων γονέων και πάππων, και θεωρεί ως αυτονόητο να σέβεται το κακό και να χλευάζει το καλό». (Και που βρέθηκαν οι Αθηναίοι που πίστεψαν στο κήρυγμα του απ. Παύλου όπως ο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, η Δάμαρις και άλλοι;)
Για τους αμερικανούς που βλέπουν σινεμά: «…και μέσα σ̉ 100 χρόνια να γουρουνοποιήσει όλο τον αστικό αμερικανικό κόσμο … και κανείς να μην είναι σωστός και υποφερτός άνθρωπος … το σημερινό Χόλλυγουντ εμπνέεται από τις κοπρώδεις και πρωκτώδεις απόπνοιες του αρχαίου Χόλλυγουντ, της Αθήνας».

ΟΙ 3 ΒΑΤΡΑΧΟΙ, Μελέτες 4, www.philologus.gr/7/86-2010-01-01-01-26-25/149-2010-02-21-22-01-11
Για τον Μάλθους και τον λαοτζίκο:
«η βλακεία του Μάλθους … είναι το ένα βατράχι, η ΄΄βιοθεωρία΄΄ του αυνανισμού του λαοτζίκου».
Για τον Δαρβίνο και τους οπαδούς του: «ισόβιος τεμπέλης και εξ επιλογής του άεργος, ο Δαρβίνος,…κύριος όμως και αμειβόμενος ρόλος του όταν να είναι με κάποιο πρόσχημα ο κίναιδος του καραβιού για τους ναύτες». 
«Σ’ όλη τη ζωή του ήταν ένα δειλό φοβισμένο και μουλωχτό άτομο, είχε την εγωπαθή κάψα…»
«…κατά τη λεγόμενη στην Αγγλία “βικτωριανή εποχή” της ψυχοπλακώσεως,…  δημιουργήθηκε ενθουσιασμός, φανατισμός, και κτηνώδης μέθη βλακείας… κι έτσι δημιουργήθηκε γενικό μαστούρωμα,  τα επί μέρους όμως φλυαρήματά της έμειναν σαν δυσεξάλειπτα μπάζα μέσα στ’ άρρωστα μυαλά της μάζης και σαν μια υποχονδρία και μυθομανία υστερικών… δεν είναι παρά ένα ξαμολημένο ακάθαρτο και σιχαμερό βατράχι που διακατέχει σαν ναρκωτικό τη διαταραγμένη και χαλασμένη διάνοια ενός φρενοβλαβούς κόσμου».
Για τον Μαρξ και τους κομμουνιστές: «o αιώνιος φοιτητής και παρασιτικός εκβιαστής Μάρξ, αλητήριο ρεμάλι και μεγάλος τυχοδιώκτης».
«… έμεινε μόνο το “σύντροφοι”, που τους κάθισε σαν δυσεξάλειπτη βλενόρροια».
Για τον κόσμο που ασπάζεται τις παραπάνω θεωρίες: «επειδή ο κόσμος, εκτός από φρενοβλαβής και φαρμακερός και βρομιάρης, είναι και μικρονοϊκός μυξιάρης». 

ΜΕΛΕΤΕΣ 11, σελ.75-91, Η ασυλία του Βατικανού, philologus.gr/files/MELET11.PDF
Λέει για τους καθολικούς: «η μαντάμ Βρωμοτερέζα»-σελ.76, «ο πάπας, το αλάθητο τσόκαρο»-σελ.86, «ο πάπας Λέων ο Μέδικος, ένα παχύσαρκο λιοντάρι, ή μάλλον μουλάρι τεραστίων διαστάσεων, ή ακριβέστερα ιπποπόταμος»-σελ.88, «για να πληρώσουν τα κολομπαριάτικα των αγάμων λεγεωναρίων τους»-σελ.90, «έτσι οι ιερωμένοι κολομπαράδες του Βατικανού»-σελ.91.

Περιγράφει πολλά αγάλματα στο Βατικανό και στον ναό του Αγίου Πέτρου που η εμφάνισή τους δεν είναι σεμνή, σαν να αρθρογραφεί σε περιοδικό ελευθερίων ηθών, και μάλιστα ειρωνεύεται κιόλας: «αν κανείς σοκάρεται από την περιγραφή, δεν του φταίω εγώ, διότι εγώ ναό περιγράφω, δεν περιγράφω πορνείο».
 Λέει στην τελευταία παράγραφο, «ασφαλώς οι πάπες, οι πάπαροι, οι παπάρες, τα παπάκια, και το πάνθεό τους, το παποστάσιο, και τα δημόσια έργα τους είναι σκουπίδια και σκύβαλα (= κουράδες)».  

Για τους καθηγητές του στο Γυμνάσιο:
«…ήξερα ότι το μυαλό τους είναι χαλασμένο. από ηλικία περίπου 15 ετών τεστάριζα και τους καθηγητάς μου και τους πάντες με τεστ αδιόρατο και πολύ προσεκτικό. έτσι και το τεστ τους έδειχνε δεισιδαίμονες, … ήταν για μένα άχρηστοι κι αναξιόπιστοι.   τους θεωρούσα σκουπίδια».
«…ότι οι άλλοι είναι ψυχοπαθείς κι αναξιόπιστοι».
«…για μας ήταν τεκμήριο της φρενοβλαβείας των. από νήπια ακόμη ψυχολογούσαμε τους μεγάλους των 30 και 60 ετών, άντρες και γυναίκες, …».

ΧΙΛΙΑΣΤΑΙ Ή ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, Μελέτες 5, www.philologus.gr/4/72-2010-01-01-01-24-47/172-2010-03-28-23-49-21
«Η αίρεσί τους ιδρύθηκε το 1874 από κάποιον αμερικανό ψυχοπαθή Ράσελ..»
«χιλιασταί γίνονται μόνο άνθρωποι … καί είναι από πλευράς διαγωγής κατακάθια»
«Η Γραφή … τους θεωρεί άφρονες (Ψα 52,1), δηλαδή βλαμμένους και ανωμάλους». (Σημείωση δική μου : Ο Σιαμάκης κάνει λάθος, διότι η μόνη σημασία που φαίνεται στην Γραφή για την λέξη “άφρων” είναι “άμυαλος, αυτός που δεν έχει μυαλό για να πιστέψει”. Και είναι γνωστό ότι, παρ’ όλο που πολλοί μένουν μέχρι το τέλος άμυαλοι=άπιστοι όπως ο άφρων πλούσιος της γνωστής παραβολής, μερικοί όμως βάζουν μυαλό και μετανοούν όπως ο τελώνης Ζακχαίος και άλλοι τελώνες, και οι πόρνες, και ο ληστής πάνω στον σταυρό. Αλλά η μετάνοια δεν φαίνεται πουθενά στις Μελέτες του Σιαμάκη διότι αυτός έχει αλλάξει το ευαγγέλιο της μετάνοιας σε ευαγγέλιο σκληρότητας, ύβρης και ειρωνείας).     
«ότι εννοούν δε τον παράδεισό τους και με σεξουαλικές απολαύσεις, όπως οι μουσουλμάνοι, δεν το λένε μεν ρητώς, αλλά, για να προσελκύσουν τις φιλόσαρκες μάζες και μ̉ αυτό το δόλωμα, το κρυφοκλάνουν με τις εικόνες των βιβλίων τους».
«επειδή ο χιλιασμός είναι θρησκεία του κόμπλεξ των αγραμμάτων και των μικρονοϊκών». 
 «τὸ κέντρο τῶν χιλιαστῶν στὴ Νέα Ὑόρκη ἔχει συμβουλευτῆ ἐκείνους τοὺς δασκαλονταβατζῆδες ποὺ λέγονται ἐπικοινωνιολόγοι».
«ἀλλὰ κι ὁ διδάσκαλος - πράκτορας παρορμᾶται πιὸ πολὺ κι ἔχει πιὸ σηκωμένο τὸ ἠθικό του –καὶ τὸ ἀνήθικό του–, ὅταν συνοδεύεται καὶ σεγοντάρεται ἀπὸ μιὰ θηλυκή˙ ἔχει εὐφορία»
«έχουν πολλή κακία οι χιλιασταί μέσα τους, κακία ανωμάλου και δολοφόνου».
Μας λέει πώς αντιμετώπισε κάποιους χιλιαστές που τον επισκέφτηκαν: «έξω σκύλα! έξω!», «φύγετε, βρομόσκυλα!», «φῦγε, φθονερὸ καὶ κομπλεξικὸ κατακάθι».
Συμβουλές προς τους ορθόδοξους για την αντιμετώπιση των χιλιαστών: «Χτυπήστε το φθονερό τους κόμπλεξ, χλευάστε την αλαζονική μειονεξία τους, ειρωνευτείτε …»


Όπως βλέπετε ο Σιαμάκης ξεσπάει πάνω στους αιρετικούς και αθέους, βγάζοντας όλη την κακία του χλευάζοντας και βρίζοντας, διδάσκοντας έτσι και τους ακροατές και αναγνώστες του, πράγματα εντελώς αντίθετα απ’ την διδασκαλία της αγάπης και μετάνοιας του Χριστού. Και συγχρόνως για να παραπλανήσει, εμφανίζεται υπερασπιστής του Θεού και της Βίβλου, ο απατεώνας! Και αυτά που παρέθεσα είναι μόνο ένα δείγμα απ' αυτά που μπορεί να δει κάποιος στην ιστοσελίδα του.  
Επίσης σε μια μεγάλη σειρά 28 άρθρων στις Μελέτες του, που τα ονομάζει «ΠΕΡΙΒΙΒΛΙΚΑ», χλευάζει και βρίζει τους καθηγητές της Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, αλλά και σε άλλα άρθρα του επηρμένος από το φιλολογικό του ταλέντο, περιφρονεί με ειρωνείες και ύβρεις όλους τους ερμηνευτές αρχαίους και νεωτέρους, επιδεικνύοντας τα λάθη τους στην μετάφραση κι ερμηνεία της Γραφής, και καυχώμενος συγχρόνως για το δικό του ταλέντο ερμηνείας. Θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα του Σιαμάκη www.philologus.gr/4/68-2010-01-01-01-22-30/121-2009-03-08-21-45-02 καθώς και πολλά περισσότερα.  
Μπορώ να σας προσκομίσω ακόμα και μαρτυρίες τρίτων ανθρώπων για τα διαζύγια που είναι υπεύθυνος ο Σιαμάκης, και ένορκες καταθέσεις παιδιών που μιλάνε για το καταστρεπτικό μίσος που βάζει ο Σιαμάκης μέσα σε οικογένειες, και για το διώξιμο αυτών των παιδιών απ’ το πατρικό τους σπίτι.. Έτσι έχετε επαρκή στοιχεία για να τεκμηριώσετε ότι πρόκειται για έναν “δάσκαλο” του ευαγγελίου που μόνο το ευαγγέλιο της αγάπης δεν εκπροσωπεί διδάσκοντας αντίθετα απ’ αυτό σκληρότητα, χλευασμό και μίσος, και διαλύοντας οικογένειες. Και το θαυμαστό είναι ότι θέλει να δείξει πόσο υπερασπίζεται την Βίβλο και την ορθοδοξία, αφού πολεμάει όλους τους αιρετικούς και αθέους! Είναι ο πιο ύπουλος αιρετικός που έχει περάσει απ’ την Εκκλησία! Ένας αντίχριστος με εξαιρετικά παραπλανητικό προσωπείο! Γι αυτό λοιπόν σας καλώ, εσάς που έχετε την πνευματική εξουσία να τον στείλετε εκεί που πρέπει για να προφυλάξετε το ποίμνιο:
Αφορίστε τον, σύμφωνα με το παράδειγμα του απ. Παύλου που παρέδωσε τους συνεργάτες του Υμέναιο και Αλέξανδρο στον σατανά, για να μάθουν να μην βλασφημούν, Α΄ Τιμ 1,19-20.
       Αφορίστε τον, διότι διαστρέβλωσε την Γραφή βλασφημώντας έτσι το Άγιο Πνεύμα, ώστε να μην επιδέχεται αμφισβήτηση από κανέναν όταν προβάλλει τον σκληρό και αλαζονικό εαυτό του, κατά όμοιο τρόπο με τους φαρισαίους που κατηγόρησαν τον Χριστό ότι βγάζει τα δαιμόνια στ’ όνομα του Βεελζεβούλ, και ελέγχθηκαν για την ασυγχώρητη αυτή βλασφημία τους Μθ 12,24-37.
     Αφορίστε τον, διότι διέλυσε οικογένειες, που είναι κατ’ οίκον εκκλησίες και χτίστηκαν με κόπους και θυσίες 30 ετών, και για να τις σώσετε. 
       Αφορίστε τον για να σωθούν και οι άλλες οικογένειες που είναι στην ομάδα του, και άλλοι άνθρωποι που ακούνε ή διαβάζουν την διδασκαλία του.  
             

                                               Φιλώ το χέρι σας με σεβασμό
                                                       Σωτηριάδης  Μιχαήλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου